Suha fermentirana tijesta

Suha fermentirana tijesta ne daju kiseli kruh već dobar i kvalitetan kruh koji se ističe dugom svježinom, ugodnom aromom i vrhunskim okusom. Fermemtirano tijesto se dobiva posebnom prirodnom fermentacijom brašna raži i pšenice.

Fleksibilno doziranje omogućava proizvodnju kruha po želji uključujući i mogućnost dodavanja drugih vrsta brašna (kukuruzno, crno, polubijelo, raženo itd.).

  1. Doziranje 1% - poseban aromatski okus. Dobiva se kvalitetan kruh jedinstvenog mirisa i duge svježine.
  2. Doziranje 2,5% - aromatski, blago kiseli okus. Proizvodi su naglašeno orašastog mirisa, izražene svježine, hrskave kore i jednolične strukture.
  3. Doziranje 5% - uklanja probleme koje uzrokuju loša brašna. Stabilizira volumen, poboljšava okus, aromu i strukturu proizvoda.

Suho fermentirano tijesto TROŠI VIŠE VODE U ZAMJESU, pokriva troškove doziranja.

DB – SUHO PŠENIČNO FERMENTIRANO TIJESTO

DB – SUHO PŠENIČNO FERMENTIRANO TIJESTO

Dodatak za izradu pšeničnih pekarskih proizvoda hrskave kore, lijepe rupičaste sredine sa posebnom aromom i dugom trajnošću proizvoda.

DB – SUHO RAŽENO FERMENTIRANO TIJESTO

DB – SUHO RAŽENO FERMENTIRANO TIJESTO

Dodatak za izradu pšeničnih i raženih pekarskih proizvoda hrskave kore, lijepe rupičaste sredine sa posebnom aromom i dugom trajnošću proizvoda.