Tekuća kisela tijesta

Tekuća kisela tijesta proizvedena su fermentacijom brašna žitarica sa specijalnim vrstama bakterija Lactobacillus i kvasaca. Tim procesima nastaju hlapivi mirisi koji daju izbalansirane okuse pekarskim proizvodima. Bez zagrijavanja i dodavanja konzervansa ovi proizvodi su prirodno konzervirani dodatkom soli i octa. Tekuća kisela tijesta  koriste se u proizvodnji pšeničnih, raženih i miješanih vrsta kruha. Pekarski proizvodi se ističu po svježini, strukturi sredine, hrskavoj kori, tipičnoj aromi i okusu.

Doziranja su fleksibilna što ovisi o zahtjevima:

  • NISKO DOZIRANJE – poboljšava okus i svježinu
  • SREDNJE DOZIRANJE – poboljšava aromu, okus i strukturu
  • VELIKA DOZA – potpuno novi, prvorazredni proizvod
DB – AROMA TEKUĆE KISELO TIJESTO

DB – AROMA TEKUĆE KISELO TIJESTO

Dodatak za tradicionalne aromatične pšenične i ražene proizvode.

TEKUĆE PŠENIČNO KISELO TIJESTO

TEKUĆE PŠENIČNO KISELO TIJESTO

Dodatak za izradu pšeničnih pekarskih proizvoda.

DB – TEKUĆE RAŽENO KISELO TIJESTO

DB – TEKUĆE RAŽENO KISELO TIJESTO

Dodatak za izradu raženih i raženo miješanih pekarskih proizvoda.