Novi proizvodi

DB BAKIN MIKS

DB BAKIN MIKS

Koncentrat za proizvodnju miješanog tamnog kruha, obogaćenog sjemenkama lana i prekrupom soje.

CIABATTA PLUS

CIABATTA PLUS

Za proizvodnju svih vrsta ciabatta, baquetta, francuza, vodenog kruha i peciva. Osigurava da proizvodi imaju uz odgovarajuću proceduru velike rupe, te debelu ili tanku koru. PROIZVODNJA SKRAĆENIM POSTUPKOM.

BIJELI KUKURUZNI KONCENTRAT

BIJELI KUKURUZNI KONCENTRAT

Koncentrat za izradu miješanog kukuruznog kruha. Osnovna sirovina, BIJELI KUKURUZ, obrađena je specifičnom tehnologijom zbog čega je omogućena naglašena aroma i okus.

ALKARSKI KONCENTRAT

ALKARSKI KONCENTRAT

Koncentrat za izradu pšeničnog kruha sa znatnim udjelom integralnog zrna. Ovakva vrsta kruha oživljava tradiciju proizvodnje kruha dalmatinskog zaleđa.

45% HAJDENI KONCENTRAT

45% HAJDENI KONCENTRAT

Koncentar za proizvodnju heljdinog kruha i peciva. Sadrži cijelo zrno heljde, koje je toplinski obrađeno i obogaćeno sa sladom. Proizvodi su vrlo atraktivni, nutritivno bogati, ugodne arome i okusa te produžene svježine.

DB DURUM 4%

DB DURUM 4%

Koncentrat za proizvodnju bijelih pšeničnih ciabatta, baquetta, lepinja, peciva i kruha, peka.