Pekarski koncentrati

Pekarski koncentrati

Mješavine posebno odabranih sirovina koje zbog specifične tehnološke obrade poboljšavaju izgled, okus i aromatičnost krajnjeg proizvoda.

Sve koncentrat smjese su razvijene termičkom obradom žitarica, postupkom ekstruzije pod specifičnim vrlo strogim uvjetima, bez dodataka i na potpuno prirodan način. Koriste se za izradu visokovrijednih pekarskih proizvoda kvalitetnih organoleptičkih svojstava (okus i miris). Krajnji proizvod odlikuje se specifičnom aromom, hrskavom korom, produženom svježinom te visokom nutritivnom vrijedndosti.

KUKURUZNO-ZRNATI KONCENTRAT

KUKURUZNO-ZRNATI KONCENTRAT

Koncentrat za proizvodnju miješanog kukuruznog kruha obogaćenog suncokretom i sojom. Dobivaju se proizvodi punijeg okusa, hrskave kore i zrnate strukture. Koncentrat je dio obitelji ostalih koncentrata od kukuruza te osigurava novi pristup svim kupcima.

KUKURUZNI KONCENTRAT Z

KUKURUZNI KONCENTRAT Z

Koncentrat za proizvodnju zobeno-kukuruznog kruha. Mješavina kukuruzne krupice obrađene ekstruzijom s dodatkom zobene prekrupe i zobenih pahuljica.

KUKURUZNI KONCENTRAT SA ZAČINOM

KUKURUZNI KONCENTRAT SA ZAČINOM

Koncentrat za izradu miješanog kukuruznog kruha s začinom curry-a i kajenskog para uz dodatak suncokreta i granula kukuruza. Kruh i peciva su specifične boje, a presjek proizvoda je prošaran sjemenkama suncokreta i granulama kukuruza.

KUKURUZNI KONCENTRAT 30

KUKURUZNI KONCENTRAT 30

Koncentrat za proizvodnju kukuruzno-miješanog kruha. Sadrži najkvalitetniji kukuruzni griz obrađen postupkom “kuhanja i pečenja”. Pripada grupi nove generacije miješanih pekarskih proizvoda.

KUKURUZNA CIABATTA KONCENTRAT

KUKURUZNA CIABATTA KONCENTRAT

Koncentrat za proizvodnju svih kukuruznih ciabatta, baquetta, francuza, peciva i kruha. Dobivaju se proizvodi sa otvorenom nejednolikom strukturom, hrskavom korom i aromatskim okusom.