Pekarski koncentrati

Pekarski koncentrati

Mješavine posebno odabranih sirovina koje zbog specifične tehnološke obrade poboljšavaju izgled, okus i aromatičnost krajnjeg proizvoda.

Sve koncentrat smjese su razvijene termičkom obradom žitarica, postupkom ekstruzije pod specifičnim vrlo strogim uvjetima, bez dodataka i na potpuno prirodan način. Koriste se za izradu visokovrijednih pekarskih proizvoda kvalitetnih organoleptičkih svojstava (okus i miris). Krajnji proizvod odlikuje se specifičnom aromom, hrskavom korom, produženom svježinom te visokom nutritivnom vrijedndosti.

CIABATTA KONCENTRAT

CIABATTA KONCENTRAT

Poboljišivać za proizvodnju svih vrsta ciabatta, baquetta, francuza, vodenog kruha i peciva. Osigurava da proizvodi imaju uz odgovarajuću proceduru velike rupe, te debelu ili tanku koru.

RAŽENI KONCENTRAT

RAŽENI KONCENTRAT

Koncentrat za proizvodnju raženih proizvoda sa 30 do 70% raži. Služi za proizvodnju visokovalitetnih raženih proizvoda. Posebno se naglašava okus, boja i aroma raženih proizvoda.

RAŽENA CIABATTA KONCENTRAT

RAŽENA CIABATTA KONCENTRAT

Koncentrat za proizvodnju svih raženih ciabatta, baquetta, francuza, peciva i kruha. Dobivaju se proizvodi sa otvorenom nejednolikom strukturom, hrskavom korom i aromatskim okusom.

KONCENTRAT SA DIJETLANIM VLAKNIMA

KONCENTRAT SA DIJETLANIM VLAKNIMA

Koncentrat za izradu posebne vrste kruha i peciva, s preko 7% dijetalnih vlakana (kruh - “Izvor dijetalnih vlakana”). Dio dodanih posija obrađen je specifičnom fizkalnom tehnologijom za postizanje više kvalitete i topivosti vlakana što se očituje u topivosti i svježini proizvoda. Iz tog razloga koncentrat predstavlja funkcionalni dodatak koji se dodaje direktno u brašno bez prethodnog namakanja.

KRUMPIROV KONCENTRAT

KRUMPIROV KONCENTRAT

Koncentrat za izradu kruha sa dodatkom krumpira, duge svježine te ugodnog okusa i mirisa.

PLANINSKI KONCENTRAT

PLANINSKI KONCENTRAT

Koncentrat za izradu pšeničnog kruha s dodatkom sjemenki suncokreta, sezama i lana (5%) te prženih sladova. Zbog dodataka prženih sladova proizvod ima specifičnu aromu i crvenu koru.

OBITELJSKI KONCENTRAT

OBITELJSKI KONCENTRAT

Koncentrat za izradu pšeničnog kruha s dodatkom sjemenki suncokreta i sezama (6,2%).

NATURIN MIKS

NATURIN MIKS

Koncentrat za proizvodnju integralnog kruha sa sjemenkama. Mješavina je više vrsta žitarica integralnog oblika (raž, pšenica, zob, ječam), obrađenih postupkom ekstruzije te s dodatkom više vrsti sjemenki.

LOVAČKI KONCENTRAT

LOVAČKI KONCENTRAT

Koncentrat za izradu kruha i peciva s raži, suncokretom i sojom. Pekarski proizvodi su hrskave kore, lijepe rupičaste sredine sa posebnom aromom i dugom trajnošću proizvoda.