Pekarski koncentrati

Pekarski koncentrati

Mješavine posebno odabranih sirovina koje zbog specifične tehnološke obrade poboljšavaju izgled, okus i aromatičnost krajnjeg proizvoda.

Sve koncentrat smjese su razvijene termičkom obradom žitarica, postupkom ekstruzije pod specifičnim vrlo strogim uvjetima, bez dodataka i na potpuno prirodan način. Koriste se za izradu visokovrijednih pekarskih proizvoda kvalitetnih organoleptičkih svojstava (okus i miris). Krajnji proizvod odlikuje se specifičnom aromom, hrskavom korom, produženom svježinom te visokom nutritivnom vrijedndosti.

DB KORA

DB KORA

Koncentrat za proizvodnju specijalnih hrskavih proizvoda sa dodatkom sladova i krumpira. Odlično odgovara uz roštilj i pečenja.

SLANUTKOV KONCENTRAT

SLANUTKOV KONCENTRAT

Koncentrat za izradu specijalnog kruha sa dodatkom slanutka (8 – 12% slanutka). Koncentrat sadrži slanutak obrađen fizikalnom tehnologijom za postizanje više kvalitete i topivosti vlakana.

PUNOZRNATI KONCENTRAT BUČA

PUNOZRNATI KONCENTRAT BUČA

Koncentrat za proizvodnju miješanog kruha i peciva sa bučinim sjemenkama. Mješavina je više vrsta žitarica integralnog tipa obrađenih specijalnim postupkom želanitizacije, s dodatkom bučinih sjemenki. Specifičan okus, miris i produžena svježina osiguravaju jedinstvena peciva i kruh.

PUNOZRNATI KONCENTRAT

PUNOZRNATI KONCENTRAT

Koncentrat za proizvodnju rustikalnog kruha iz integralnih žitarica i sjemenki uljarica. Ovom raznolikom kombinacijom dobivaju se prirodni, slatkasti i vrlo ukusni kruh i pecivo bez dodataka masnoća i šećera.

JEČMENI KONCENTRAT

JEČMENI KONCENTRAT

Koncentrat za proizvodnju miješanog ječmenog kruha i peciva. Dobiva se lijepa struktura i dugotrajna svježina tradicionalnog ječmenog kruha.

INTEGRAL-CORN

INTEGRAL-CORN

NOVI INTEGRALNI KUKURUZNI DODATAK za izradu miješanog kukuruznog kruha i peciva od cijelog zrna kukuruza (klica, posije i endosperm). Zrno je obrađeno tehnološkim procesom koji osigurava stabilan i bogat proizvod sa svim sastojcima koji su prisutni u cijelom zrnu kukuruza.

INTEGRAL

INTEGRAL

Koncentrat za proizvodnju miješanog kruha sa više vrsta žitarica. Različita brašna i žitarice prerađene su na čisti prirodan način-ekstruzijom (termička obrada koja omogućava zadržavanje svih vrijednih sastojaka u žitarici). Integral sadrži ekstrudirano cijelo zrno raži, kukuruza, ječma zobi i pšenice.

DB DOMAĆI MIJEŠANI KONCENTRAT

DB DOMAĆI MIJEŠANI KONCENTRAT

Koncentrat za izradu kruha sa termički obrađenim ječmom i kukuruzom, karakteristike kao bijeli kruh ali sa produženom svježinom i posebnom aromom. Koncentrat je inovacija za proizvodnju domaćeg kruha ekstremne svježine i trajnosti, bez DODANIH ENZIMA I E-BROJEVA.

HAJDENI KONCENTRAT

HAJDENI KONCENTRAT

Koncentar za proizvodnju miješanog heljdinog kruha i peciva. Sadrži cijelo zrno heljde, koje je toplinski obrađeno i obogaćeno sa sladom. Proizvodi su vrlo atraktivni, nutritivno bogati, ugodne arome i okusa te produžene svježine.