Pekarski koncentrati

Mješavine posebno odabranih sirovina koje zbog specifične tehnološke obrade poboljšavaju izgled, okus i aromatičnost krajnjeg proizvoda.

Sve koncentrat smjese su razvijene termičkom obradom žitarica, postupkom ekstruzije pod specifičnim vrlo strogim uvjetima, bez dodataka i na potpuno prirodan način. Koriste se za izradu visokovrijednih pekarskih proizvoda kvalitetnih organoleptičkih svojstava (okus i miris). Krajnji proizvod odlikuje se specifičnom aromom, hrskavom korom, produženom svježinom te visokom nutritivnom vrijedndosti.

BIJELI KUKURUZNI KONCENTRAT

BIJELI KUKURUZNI KONCENTRAT

Koncentrat za izradu miješanog kukuruznog kruha. Osnovna sirovina, BIJELI KUKURUZ, obrađena je specifičnom tehnologijom zbog čega je omogućena naglašena aroma i okus.

DB BAKIN MIKS

DB BAKIN MIKS

Koncentrat za proizvodnju miješanog tamnog kruha, obogaćenog sjemenkama lana i prekrupom soje.

VITA-MIKS

VITA-MIKS

Gotova mješavina za izradu tamnog kruha i peciva sa sjemenkama i sladovima (pšenični, ječmeni i raženi).

VITAL-KUKURUZ

VITAL-KUKURUZ

Koncentrat za proizvodnju specijalnog kukuruznog kruha sa dodatkom krumpira, fine i lagane strukture te posebnog okusa i mirisa.

SMJESA ZA KRAFNE

SMJESA ZA KRAFNE

Gotova mješavina za krafne s jajima i masnoćom.

KROASAN 20%

KROASAN 20%

Koncentrat za izradu kroasana. Doziranje 20%. Bogata aroma i okus.

GLADIJATOR

GLADIJATOR

Koncentrat za izradu pšeničnog kruha sa dodatkom cijelog zrna ječma, heljde i kukuruza. Posebna aroma i ekstremno duga svježina proizvoda.

DB RUSTIKAL

DB RUSTIKAL

Koncentrat za izradu pšeničnih kruhova visoke kvalitete (korenine i peciva).

DB RAŽENI MIKS

DB RAŽENI MIKS

Koncentrat za izradu miješanog pšenično-raženog kruha i peciva. Kruh ima posebnu aromu i boju, te blagu kiselost.