Pekarski koncentrati

Mješavine posebno odabranih sirovina koje zbog specifične tehnološke obrade poboljšavaju izgled, okus i aromatičnost krajnjeg proizvoda.

Sve koncentrat smjese su razvijene termičkom obradom žitarica, postupkom ekstruzije pod specifičnim vrlo strogim uvjetima, bez dodataka i na potpuno prirodan način. Koriste se za izradu visokovrijednih pekarskih proizvoda kvalitetnih organoleptičkih svojstava (okus i miris). Krajnji proizvod odlikuje se specifičnom aromom, hrskavom korom, produženom svježinom te visokom nutritivnom vrijedndosti.

DB DURUM 4%

DB DURUM 4%

Koncentrat za proizvodnju bijelih pšeničnih ciabatta, baquetta, lepinja, peciva i kruha, peka.

ALKARSKI KONCENTRAT

ALKARSKI KONCENTRAT

Koncentrat za izradu pšeničnog kruha sa znatnim udjelom integralnog zrna. Ovakva vrsta kruha oživljava tradiciju proizvodnje kruha dalmatinskog zaleđa.

45% HAJDENI KONCENTRAT

45% HAJDENI KONCENTRAT

Koncentar za proizvodnju heljdinog kruha i peciva. Sadrži cijelo zrno heljde, koje je toplinski obrađeno i obogaćeno sa sladom. Proizvodi su vrlo atraktivni, nutritivno bogati, ugodne arome i okusa te produžene svježine.

RK KONCENTRAT

RK KONCENTRAT

Koncentrat za proizvodnju pšeničnog kruha s dodatkom kukuruza i raži.

INTEGRAL-SUN

INTEGRAL-SUN

Koncentrat za izradu miješanog kukuruznog kruha i peciva od cijelog zrna kukuruza sa sjemenkama suncokreta. Siguran volumen, produžena svježina i hrskava kora.

DIJETALNA SMJESA 100

DIJETALNA SMJESA 100

Smjesa za proizvodnju kruha od cijelog zrna pšenice (integralnog brašna).

ZRNATI KONCENTRAT

ZRNATI KONCENTRAT

Koncentrat za izradu miješanog raženog kruha, izražene arome, bogat sjemenkama suncokreta i sojom. Svijež i gust proizvod bogat aromom.

ZOBENI KONCENTRAT

ZOBENI KONCENTRAT

Koncentrat za proizvodnju miješanog zobenog kruha i peciva. Smjesa sadrži toplinski obrađene žitarice cijelog zrna zobi i ječma. Postupkom obrade zadržana su sva prirodna svojstva žitarica.

SUNČANI KONCENTRAT

SUNČANI KONCENTRAT

Koncentrat za izradu laganog i prozračnog kruha sa sjemenkama suncokreta, soje i zobi. Odabrane sorte žitarica i uljnih sjemenki daju kruh posebnog mirisa i produžene svježine koji jamči siguran uspjeh kod kupaca.