CIABATTA PLUS

Za proizvodnju svih vrsta ciabatta, baquetta, francuza, vodenog kruha i peciva. Osigurava da proizvodi imaju uz odgovarajuću proceduru velike rupe, te debelu ili tanku koru. PROIZVODNJA SKRAĆENIM POSTUPKOM.

Pakiranje: 25 kg

Doziranje: 4 - 5 %

Podjelite ovaj proizvod

  • proizvodnja visokokvalitetnih specijalnih aromatskih proizvoda
  • hrskava kora i aromatski okus
  • duga svježina
  • izrada: baquetta, ciabatta, lepinja
  • prilagođena je za proizvodnju iz slabijih brašna
  • postupak se može ubrzati u odnosu na standardne recepture
  • doziranje vode je od 70 – 75 %, a ako se želi strojna obrada dodaje se manje vode cca 65 % kako bi se dobio tvrđi zamjes

Ječmena slad, pšenični gluten, pšenično brašno T-550, suho pšenično kiselo tijesto, enzimi.

Slični proizvodi