Mješavine posebno odabranih sirovina koje zbog specifične tehnološke obrade poboljšavaju izgled, okus i aromatičnost krajnjeg proizvoda
Proizvedena su fermentacijom brašna žitarica sa specijalnim vrstama bakterija Lactobacillus i kvasaca. Pekarski proizvodi se ističu po svježini, strukturi sredine, hrskavoj kori, tipičnoj aromi i okusu.
Mješavine prehrambenih aditiva i drugih sastojaka koje pridonose poboljšanju kvalitete gotovih proizvoda, povećanju volumena, produženju trajnosti proizvoda.
DATA-BAK d.o.o se bavi proizvodnjom poboljšivača i gotovih koncentrat – smjesa za pekarsku industriju, a na tržištu je prisutna od 1994.
Naša strategija je kontinuirani razvoj novih proizvoda baziranih na domaćim sirovinama, povezujući pri tome nova istraživanja i tehnološka dostignuća.
Pekarski dodaci i koncentrati iz naše proizvodnje rezultat su vlastitog inovativnog rada na obradi žitarica tehnologijom preželatinizacije, tostiranja, prženja i mikrobiološkoj fermentaciji pomoću odabranih sojeva kvasaca i bakterija.
Našim partnerima pekarima nudimo različite tradicionalne i originalne proizvode, dobivene korištenjem prirodnih sirovina visoke kvalitete.
Našu ponudu čine:
Tražimo prezentatora/tehnologa na području Srbije.